Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

UDVALGTE MÆRKER

FABARM

Italiensk top kvalitet og måske et af de stærkeste haglvåben på markedet indenfor både jagt- og sportsvåben. Fabarm våben produceres med estetik og styrke for øje.

NORDIK PREDATOR

Nordik Predator er førende i skandinavien på lokkekald til rovdyr, klovbærende vildt og fuglevildt. Sortimentet dækker et bredt spekter af lokkekald.

VÅBEN MÆRKER

BARNETT

En af verdens førende producenter af buer, armbrøster og slangebøsser. Siden 1962 har innovation, og solid kvalitet været nøgleordene for disse lækre produkter.

BENJAMIN

Amerikanske Benjamin har produceret luftvåben i højeste kvalitet igennem mere end 150 år. Hårdttræ, stål og erfaring er komponenterne der kendetegner Benjamin.

CROSMAN

Luftvåben i høj kvalitet og høj udgangshastighed. Designet og udviklet i USA til den kræsne skytte. Oplagt til både træning, regulering og sjov.

CZ

CZ producerer salon- og jagtrifler til skytter og jægere over hele verden. Den kendte kvalitet og mangeårig erfaring bemærkes straks man får et CZ våben i hånden.

FABARM

Italiensk top kvalitet og måske et af de stærkeste haglvåben på markedet indenfor både jagt- og sportsvåben. Fabarm våben produceres med estetik og styrke for øje.

HATSAN ARMS

En af Tyrkiets førende producenter af moderne jagt- og luftvåben. Kvalitets våben produceret med respekt for kvalitet og håndværksmæssige traditioner.

HENRY

Den velkendte Amerikanske leveraktion har nydt prestige og anerkendelse siden 1860, hvor Benjamin Taylor Henry optog patent på  "the Henry Rifle"

HUGLU

Tyrkiets ældste og største våbenproducent. Huglu producerer et bredt udvalg af haglvåben til både jagt og konkurrence skydning. Kvalitet gennem generationer

ROSSI

Salonrifler til yderst favorable priser! I over 133 år har Rossi været ensbetydende med kvalitet og traditioner, produceret i Sao Leopoldo, Brazilien

SAVAGE ARMS

"No nonsens" salon- og centerfire rifler produceret i USA. Savage blev grundlagt i 1894 af Arthur Savage og er kendt for hårdfør kvalitet med højeste præcision. 

STRASSER

Strasser Straight-Pull repeterriflerne er udtænkt og designet til alsidig jagt- og sportsskydning. Systemerne er yderst fleksible og i højeste østrigske kvalitet.

AMMUNITION & GENLADNING

BERGER

Alle Berger projektiler produceres i Usa og betegnes som “True Match Grade” altså projektiler i verdensklasse. Til den krævende skytte, som kun ønsker det bedste!

BIOAMMO

Innovative haglpatroner til både jagt og sportsskydning. Helt ekstraordinært, nedbrydes både hylster og haglskål i naturen og efterlader ingen skadelige stoffer. 

CCI

Amerikansk produceret ammunition og genladnings komponenter. CCI er især anerkendt for deres brede udvalg af salon ammunition og fænghætter til genladning.

CROSMAN

Luftvåben i høj kvalitet og høj udgangshastighed. Designet og udviklet i USA til den kræsne skytte. oplagt til både træning, regulering og sjov.

DRT

Blyfri riffelammunition hvor kernen består af sammenpresset metalstøv. Herved opnås optimal chok-effekt. 100% blyfri ammunition i særklasse.

ELEY

Engelske Eley er kendt for deres salon ammunition og den høje præcision. Vil du have topresultater til konkurrence og træning, er Eley svaret!

FEDERAL

Amerikansk produceret ammunition i premium kvalitet til haglvåben, rifler og håndvåben. Med Federal får du altid høj præcision og gennemtestet kvalitet.

H&N

Hagl til moderne luftvåben, hvor bl.a. høje hastigheder stiller store krav til haglets kvalitet. Her opnås altid den højeste grad af præcision uanset type af våben.

KENT

Vores mest solgte haglpatroner gennem årtier!! Kent er altid ensbetydende med høj kvalitet og ensartethed. Stålhagls patroner du kan stole på til enhver jagtform.

LAPUA

Finske Lapua er ensbetydende med markedets højeste kvalitet til de mest kræsne skytter, jægere og genladere. Anerkendt for deres ekstremt høje præcision.

PARTIZAN

Prisvenlig ammunition til jægere og skytter. Med deres brede kaliber-udvalg finder du altid den patron du søger.

 

RCBS

RCBS er kendt for deres høje kvalitet og brede udvalg af værktøj til genladning. Ønsker du høj præcision, har RCBS udstyret til dig!

SpotOn

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af SpotOn. Guntex er Danmarks førende grossist på jagt og outdoor.

OPTIK MÆRKER

AIMPOINT

Aimpoint er kendt for markedets højeste kvalitet og holdbarhed indenfor rødpunktssigter. Det ultimative sigte til instinktiv skydning med riffel, pistol og haglgevær

EASY HIT

Sigter og selvlysende sigtekorn til haglvåben. Hjælper haglskytten til et hurtigt og sikkert skud. Især skytter med krydsdominans, har stort udbytte af Easyhit.

HAWKE

Engelske Hawke producerer sigte-, hånd- og udsigtskikkerter i høj kvalitet. Innovativt design og høj optisk kvalitet sikrer de bedste produkter til stærke priser.

NIKKO STIRLING

Bredt udvalg af sigtekikkerter og rødpunktssigter til alle typer våben. Her finder du optik til alle formål og enhver pengepung. 30 års garanti på al optik.

JAGTUDSTYR

4STABLESTICK

Fransk designede skydestokke til enhver riffelskytte. Den høje kvalitet og det smarte, slanke design, er med til at sikre et stabilt anlæg hver gang.

ACCURIZE

Innovativt system gør træning hjemme i stuen til en leg. Træn din skydning med eget våben, uden brug af ammunition. Den høje præcision sikrer det bedste resultat.

ACCUSHARP

Knive og knivslibere i høj kvalitet fra Amerikanske Accusharp. Sikrer at du altid har det bedste og skarpeste værktøj til opgaven.

ADOLF BOESE

Jagtudstyr og trofætilbehør, produceret i Tyskland. Fremstillet af jægere, for jægere.

 

BUFFALO RIVER

Kvalitetsudstyr til favorable priser. Buffalo River producerer tilbehør til jægere og skytter i god kvalitet og til de bedste priser.
 

BUTLER CREEK

Amerikansk designet udstyr til skytter og jægere verden over. Helt enkelt den ultimative beskyttelse af din sigtekikkert. Vand- og lufttæt design, til alle forhold.

EKA

Knive produceret i det anerkendte Sandvik stål, der sikrer en uhyggelig stærk og skarp kniv til alle forhold. Innovativt design og høj kvalitet fra Sverige.

FAULKS

Et bredt udvalg af lokkekald fra Amerikanske Faulks. Alle kald er hånd-tunede og kvalitets testet. Med Faulks får du altid det rette kald til din jagt.

Hubertus & Buttolo

Hubertus og Buttolo lokkkekald er verdenskendt for deres høje kvalitet og brugervenlige design. Her er kaldene som enhver kan anvende med succes.

GP BATTERIES

GP producerer et kæmpe udvalg af batterier til alle formål. Lang batteritid og bedste kvalitet, sikrer strøm på dit udstyr i alle situationer.

HUNTER

Svenske Hunter fremstiller Jagtradioer, vildtkameraer og høreværn til selv den mest kræsne jæger. Med Hunter er du altid sikker på den bedste kvalitet.          

JOSEF DOTZAUER

Tysk kvalitet når det er bedst! Med et bredt udvalg af jagthorn til alle formål, er der altid velklingende musik i skoven. Instrumenter til begynder såvel som øvet.

MASERIN

Italienske knive i høj kvalitet og klassisk design. Med over 60 års erfaring og traditioner, sikrer Maserin altid en tro følgesvend til enhver jagt.

NORDIK PREDATOR

Nordik Predator er førende i skandinavien på lokkekald til rovdyr, klovbærende vildt og fuglevildt. Sortimentet dækker et bredt spekter af lokkekald.

PRIMOS

Amerikansk designede lokkekald og jagtudstyr til enhver jagt. Med den kendte kvalitet og innovative designs, leverer Primos altid det bedste udstyr.

SPORTEAR

Sportear producerer veldesignede produkter der beskytter din hørelse under alle forhold. Udviklet til jægere og skytter, der forventer den bedste beskyttelse.

TACTACAM

Actionkameraer udviklet til jægere og skytter. Med modeller der dækker behovet for selv den mest kræsne skytte, sikres de bedste optagelser i enhver situation.

VANGUARD

Optik- og jagtudstyr til enhver situation. Vanguard er en velkendt producent at bl.a. skydestokke og optisk tilbehør. Se det brede udvalg her..

ANDRE MÆRKER

AIMSPORT

Svenske Aimsport producerer ekstremt stærke og effektive lyddæmpere til alle typer våben. Det brede udvalg gør det let at finde den rigtige dæmper til alle formål.

CCL

Engelsk producerede produkter til skæftepleje. Mange års erfaring og traditioner sikrer den bedste pleje og beskyttelse af dit geværskæfte.

CHAMPION

Amerikansk udviklede produkter til den kræsne jæger og skytte. Skydemål, lerduekastere og meget andet. Se de lækre produkter her..

FIREFIELD

Amerikanske Firefield fremstiller laserpatroner og jagt tilbehør til jægere og skytter verden over. Se udvalget af Firefield produkter her..

FLUNATEC

Fremtidens våbenpleje! Østriske Fluna Tec producerer keramisk beskyttelse til alle typer våben og optik. Fluna Tec giver den bedste beskyttelse under alle forhold.

GRUBS

Lækre og veldesignede gummistøvler til ethvert formål. Med skaftet produceret i blød neopren, kan støvlen foldes ned efter behov og komforten er altid i top.

HOPPES

Stort udvalg af produkter til rens, vedligehold og pleje af dit våben. Med Amerikanske Hoppes, er du sikker på dit våben altid fungerer optimalt.

HUNTERS CHOICE

Produkter nøje udvalgt og produceret af jægere, til jægere. Her har vi selv udvalgt tilbehør til den kræsne og prisbevidste jæger.

M-PRO 7

M-Pro 7 er en af verdens førende producenter af olie og rense produkter til våben og udstyr. Anvendes af militær, politi og special enheder verden over. 

MTM

Støbte plast produkter i højeste kvalitet. Amerikanske MTM producerer skydebænke, rensebænke, patronboxe og meget andet til jægere og skytter i hele verden.

NIGGELOH

Geværremme, hundeudstyr og meget andet, til den kvalitetsbevidste jæger. Her finder du kun produkter i Tysk topkvalitet! Se udvalget her..

OX-ON

Hygiejne og førstehjælpsudstyr. Produkter udvalgt specielt til jægere og naturmennesker. Se de udvalgte produkter her..

PLANO

Amerikansk udviklede plastprodukter til jagt, fiskeri og outdoor. Se de lækre produkter her..

SCANDINAVIAN SAFE

Godkendte og certificerede våbenskabe, samt tilbehør, fremstillet af Svenske Scandinavian safe.

SIGHTMARK

Amerikanske Sightmark producerer laserpatroner og meget andet jagtudstyr til jægere og skytter verden over. Se udvalget her..

SKINOCARE

Værnemidler og hygiejne. Se bl.a. det effektive flåtfjerner kort her..
 

STIL CRIN

Olie og skæfteolie til beskyttelse og vedligehold af dine våben. Effektive produkter til skarpe priser!

THERMOPAD

Varmepuder fra Thermopad fås i alle mange udgaver til alle behov. Sikrer at du holder varmen under alle forhold, uanset om det er jagt, fiskeri, golf eller på ski.

UNCLE MIKE

Amerikanske Uncle Mikes fremstiller forskelligt jagtudstyr og er især kendt for deres suveræne udvalg af rembøjler til alle typer af våben.

VFG

VFG - rensegrej i verdensklasse! Med VFG rensegrj, sikrer du den bedste og mest skånsomme vedligeholdelse af dit våben. Se udvalget af rensegrej her..

WEAVER

Weaver har produceret kikkertmontager og tilbehør igennem generationer. Her finder du altid det rette udstyr til netop dit våben.

 

WEGU

Tyske Wegu har i gennem generationer produceret bagkapper til jagt og sportsvåben. Her finder du altid den rette bagkappe til dit våben og dit behov.

 

 

 

 

Torp Solution

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Torp Solution. Guntex er Danmarks førende grossist på jagt og outdoor.