Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Nikko Stirling

Målsætningen for Nikko Stirlings er at levere kvalitetsoptik til jægere og sportsskytter, der giver dem optimale vilkår for succes. For Nikko Stirling gælder det, at praktisk erfaring er indarbejdet i designet, og kombineret med komponentkvalitet sikres således, at jægernes behov efterkommes.

Nikko Stirling

Nikko Stirlings historie

Siden 1956 har Nikko Stirling produceret og specialiseret sig i kvalitetsoptik til jægere og konkurrenceskytter i hele verden. Mange årtiers know how og højt innovationsniveau, kombineret med erfaring fra jægere, har resulteret i optik, der er helt ekstraordinært.

Nikko Stirling blev grundlagt af australieren Malcolm John Fuller (1924-1994), som fik en tidlig eksponering for brug af skydevåben til jagt på gårde, hvor der var rigeligt med vildsvin, hjorte, geder, ræve og kaniner. Interessen for jagt havde han livet ud, og det gav ham en enorm praktisk erfaring, som var en grundsten i udviklingen af riffelsigter i Nikko Stirling-serien.

Malcom J. Fuller valgte at benytte de optikfabrikker, der dukkede op i Japan i 1950’erne, og derfor grundlagde han Stirling Scope Company Ltd i Tokyo, Japan, for at kunne fremstille og eksportere Nikko Stirling riffelkikkerter til Europa, Afrika og Australien.

Nikko Stirlings værdier

Målsætningen for Nikko Stirlings er at levere kvalitetsoptik til jægere og sportsskytter, der giver dem optimale vilkår for succes.

For Nikko Stirling gælder det, at praktisk erfaring er indarbejdet i designet, og kombineret med komponentkvalitet sikres således, at jægernes behov efterkommes.