Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Savage Arms

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Savage Arms. Guntex er Danmarks førende grossist på jagt og outdoor. Find dit næste Savage Arms produkt lige her på Guntex.dk

Savage Arms

Her på siden kan du finde hele vores udvalg af produkter fra Savage Arms.

Savage Arms Company

– blev grundlagt i 1894 i USA, og har forsynet både politi, militær og jægere med kvalitetsvåben i mere end 100 år.

Millioner af tilfredse kunder understøtter at CZ betragtes som en global standard inden for sit felt. Savage Arms er blandt andet kendt for deres revolutionerende Accu-trigger system. Savage tilbyder et meget stort udvalg af våben, som vi kan tilbyde at tage hjem på faste bestillinger.

Hvad kendetegner Savage Arms produkter?

Savage Arms er kendt for kontinuerligt at kigge fremad og optimere på udnyttelse af teknologien til at bringe ydeevnen endnu højere op. Teamet bag Savage Arms er selv skytter og jægere og ved, hvad der skal til for enten at opgradere eller ødelægge et skydevåbens ydeevne i den virkelige verden. Gennem årene har samarbejde med de bedste konkurrenceskytter og jægere givet næring til udvikling af såvel processer som funktioner, der hæver sig over andet, der tidligere er set inden for våbenfremstilling.

At holde en Savage i hænderne er at vide, hvordan det føles at vinde. Så uanset om du bruger dit Savage våben til konkurrenceskydning eller jagt, så er hver eneste millimeter designet til at give dig en fordel. Det, der begyndte med Arthur Savage tilbage i 1894, fortsætter stærkere end nogensinde i dag.