Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Aimpoint

Med Aimpoint har du som skytte mulighed for at skyde med begge øjne åbne og lynhurtigt finde dit mål. Det perfekte sigte til hurtig skydning og bevægelige mål.

Aimpoint

Aimpoints historie

Virksomheden Aimpoint blev grundlagt i Sverige for mere end 45 år siden, og deres produkter er kendt af skytter, jægere og militærfolk for at have suveræn kvalitet og styrke. Aimpoints rødpunkts sigter er produceret såvel til civilt som til militært brug siden virksomhedens start, og alle firmaets produkter testes efter de hårdeste standarder for at sikre, at de er de mest hårdføre produkter på markedet. Aimpoints to produktionsfaciliteter er beliggende i Malmø og Gällivare i Sverige. Produktionen lever op til de højeste kvalitetsstandarder og Aimpoint er certificeret i henhold til ISO 9001:2015.

I 1997 underskrev Aimpoint sin første kontrakt med den amerikanske hær om at levere 100.000 Aimpoint CompM-sigter. Disse sigter er løbende blevet optimeret, og siden 1997 har Aimpoint leveret over 1 million enheder til den amerikanske hær og luftvåben.

I dag er Aimpoint®-sigter i tjeneste hos de fleste NATO-lande og adskillige politiagenturer og specialteams verden over.

Aimpoints værdier

Med Aimpoint har du som skytte mulighed for at skyde med begge øjne åbne og lynhurtigt finde dit mål. Det perfekte sigte til hurtig skydning og bevægelige mål.

Lige siden opfindelsen af det elektroniske rødpunkt sigte i 1975, har Aimpoint forsøgt at videre udvikle/optimere sine produkter ved at efterkomme kunders ønsker og krav og højne kvaliteten kontinuerligt.

Målet for Aimpoint er at gøre hver enkelt kunde til en loyal ambassadør, og deres kerneværdier kan defineres med 3 ord: ydeevne | innovation | kunderelationsforpligtelse.