Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

CZ

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af CZ. Guntex er Danmarks førende grossist på jagt og outdoor. Find dit næste CZ produkt lige her på Guntex.dk.

CZ

Her på siden kan du finde hele vores udvalg af produkter fra CZ.

CZ riflers kvaliteter

Millioner af tilfredse kunder understøtter at CZ betragtes som en global standard inden for sit felt

CZ Group har igennem mange år været markedsledende på våbenmarkedet, og CZ-mærket er i dag synonymt med design, originalitet, pålidelighed, nøjagtighed, førsteklasses kvalitet samt overkommelige priser. Det er igen og igen blevet bekræftet af de hundredtusindvis af glade kunder, hvis antal stiger markant hvert år.

CZ Group har stor fokus på at tilgodese alle kundegruppers behov, således at du kan finde den helt rigtige model, der passer til dig og dine behov – med højeste tilfredsheds garanti.

CZ Groups historie

CZ blev grundlagt i 2013. Virksomhedens historie går dog helt tilbage til 1936, da Česká zbrojovka skydevåbenfabrik blev etableret i Uherský Brod, Tjekkiet. Fabrikken blev bygget før 2. verdenskrig af den tjekkoslovakiske stat med det strategiske formål at flytte skydevåbenproduktionen længere væk fra den tyske grænse. Det var et af de største og mest moderne våbenproduktionsanlæg i Europa. Fabrikkens produktion af et komplet sortiment af skydevåben begyndte gradvist at udvikle sig efter Anden Verdenskrig, hvilket resulterede i en stærk produktpositionering i de store segmenter af skydevåbenmarkedet.

I 1997 blev CZ-USA etableret i USA for at håndtere lokal distribution, salg og service af skydevåben.

I 2004 købte CZ skydevåbendivisionen i Zbrojovka Brno, og efterfølgende blev Dan Wesson Firearms opkøbt gennem CZ-USA i 2005. I 2015 erhvervede CZG en majoritetsandel i 4M Systems, som gradvist blev øget til 100 %. Firmaet 4M Systems leverer taktisk udstyr.

I 2018 købte CZG en aktiepost i Vibrom, en virksomhed, der er specialiseret i MIM-teknologi. I 2020 erhvervede CZG en minoritetsandel i Spuhr i Dalby AB, som er en svensk producent af optiske monteringsløsninger til skydevåben. Samme år gennemførte CZG et offentligt udbud af sine aktier på Prags børs.

I maj 2021 erhvervede CZG en 100 % ejerandel i Colt Holding Company LLC, moderselskabet til den amerikanske våbenproducent Colt Manufacturing Company LLC, samt dets canadiske datterselskab Colt Canada Corporation.

CZG - Česká zbrojovka Group SE beskæftiger i øjeblikket omkring 2.000 mennesker i Tjekkiet, USA, Canada og Tyskland. CZG ejes af Česká zbrojovka Partners SE fra 81,2 %, mens de resterende 18,8 % er en free float.