Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Lapua

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Lapua. Guntex er Danmarks førende grossist på jagt og outdoor. Find dit næste Lapua produkt lige her på Guntex.dk

Lapua

Her på siden kan du finde hele vores udvalg af produkter fra Lapua.

Lapua – en pioner i skydning

Over hele verden associerer såvel jægere som sportsskytter det finske Lapua’s logo med pålidelighed. Firmaets mangeårige erfaring samt interaktion med aktive skytter og sportsskytter har resulteret i udvikling af ammunition med uovertruffen pressionsevne i en stabil og ensartet kvalitet.

Lapuas jagtammunition er med andre ord skabt til at eksekvere – hver gang. Hos Lapua fås et stort og alsidigt udvalg af ammuntion til alle jagtbehov. Lapua jagtammunition er præcisionsladet og optimeret til terminal ballistik og til ethvert tænkeligt miljø.

Lapuas kvaliteter

Med Lapua Naturalis kobberkugler får du blyfri fortræffelighed fordi Naturalis kuglen er designet og fremstillet i rent kobber. Materialet, designet og den kontrollerede ekspansion/opsvampning sikrer en solid og næsten ubrydelig konstruktion, der giver en minimal kødødelæggelse. Projektilet er lavet af rent kobber. Som en premium jagtkugle præsterer den konsekvent og bevarer næsten altid hele sin vægt efter ekspansion. Den giver maksimal stødeffekt og fungerer perfekt inden for erminalhastigheder på 490 m/s til 1000 m/s (1607 fps til 3280 fps).

Lapua Naturalis jagtkugler giver fremragende vægtfastholdelse Og er en fantastisk jagtkugle til alle slags vildt. Udvalget af Lapua Naturalis kugler tilbyder passende kalibermuligheder til jagt på alle slags vildt. Naturalis-projektilet er fantastisk til jagt på fugle såsom ryper, små til mellemstore vildt som ræv og hjorte, og stort og farligt vildt som elg, elg, kronhjort, vildsvin og bjørn.

Der er en form for vandbeskyttelse i projektilet, hvilket er lidt usædvanligt for riffelammunition. Forseglingen gør projektilet vand- og lufttæt, hvilket sikrer en ensartet ydeevne.

Lapua Naturalis fås i en lang række forskellige kalibre samt til genladning.