Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Kent

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Kent. Guntex er Danmarks førende grossist på jagt og outdoor. Find dit næste Kent produkt lige her på Guntex.dk

Kent

Historien bag Kent Cartridge

I kølvandet på forbuddet mod at anvende bly til jagt på trækfugle i Nordamerika, blev en gruppe passionerede sportsudøvere i 1996 inspirerede til at gå sammen om at udvikle en ny serie af giftfri kvalitetsammunition med høj ydelse. Det var ud fra denne fælles vision, at Kent Cartridge blev født.

Kent Cartridge står for god og pålidelig kvalitet gennem årtier…

Innovation, kvalitet og fremragende ydeevne er, og har altid været, grundstenene i produkter fra Kent Cartridge, og de var således med helt fra starten, da Danmark ved lov indførte minimumshastigheder på haglpatroner til jagt.

Hos Kent lades patroner med dobbeltbase krudt, der sikrer patronernes hastigheder ikke påvirkes ved lave temperaturer, hvilket ofte er en vigtig parameter i det nordiske klima.

Patronerne bliver grønnere og grønnere... og Kent Cartridge var blandt de første til at producere bionedbrydelige haglskåle – kaldet Bio Wad – og som nu i deres nyeste version kaldes Bio Wad Quad Seal.

Først udfasede man blyet i patronerne og erstattede det med stål, og nu er tiden så kommet til udfasning af plasthaglskåle i patroner til biologisk nedbrydelige materialer, og her har KENT været på forkant med udviklingen i mange år med deres Bio Wad FSC, som er en haglskål fremstillet i et nedbrydeligt fibermateriale.

Bio-Wad FSC

Det er i den moderne verden blevet helt normalt at tænke på naturen, og det miljøaftryk vi efterlader. Kent har med fokus på miljørigtig jagt, produceret Fasteel Bio-Wad i et forsøg på, at bidrage til dette store fokuspunkt.

Bio Wad FSC har samme egenskaber som plasthaglskåle, men er fremstillet i et miljørigtigt materiale, der nedbrydes i naturen uden at være miljøbelastende. Derfor kan du tage det skudte vildt med hjem til gryden, og patronhylsteret til skraldespanden, og nyde din middag med god samvittighed.

KENT Fasteel 2.0 BIO-WAD™ Quad Seal er konstrueret med topkvalitetskomponenter med belagte præcisions stålhagl, som modstår korrosion. Samtidig opretholdes maksimal ydeevne og eksklusivt dobbeltbasekrudt, som sikrer en ensartet ydeevne i alle vejrforhold.

Med fokus på miljøet, og med Quad Seal™ -designet, er Bio Wad™ en hel nydesignet haglskål, der bygger på et banebrydende materiale, som ved påvirkning af vand omdannes til et 100% biologisk nedbrydeligt materiale.

Quad Seal ™ er en ny teknologi 100% tæt tilslutning til løbet så man derved opnår maximal udnyttelse af trykket fra det højt ydende krudt. Den nyudviklede haglskål har 45° overlappende kanter, der giver beskyttelse af løbet, og er speciel designet til stålhagl.

Kent Bio-Wad er en innovativ, miljøvenlig haglpatron, som er designet specielt til stålhagl. Haglskålen i Bio-Wad virker som en krave, som slipper haglene perfekt og et fremragende skudbillede. Udover den forbedrede  funktionalitet, efterlader Bio-Wad ikke samme miljøaftryk, som traditionelle patroner. Haglskålen i Bio-Wad, er lavet af et organisk materiale, som er selvnedbrydelig i naturen. 

Fordele ved Kent Bio-Wad:

- Giver bedre haglmønster

- Nedbrydelig haglskål

- Samme kvaliteter som traditionelle Fasteel patroner.