Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Fabarm

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Fabarm. Fabarm lægger vægt på den bedste italienske kvalitet, der ikke bliver kompromitteret med udenlandske underleverandører, som mange af deres kollegaer i Italien i dag gør.

Fabarm

Fabarm – italiensk for jægere, sportsskytter og entusiaster…

Haglgeværer – uden kompromisser

Italien har beriget verden med smukke veldesignede ting og fantastiske oplevelser på alle fysiske og følelsesmæssige niveauer. Tænk blot på Verdi, Vivaldi, Dario Fo, Mascarpone, Gucci, Versace, Marco Polo, Barolo, Amarone, Ferrari, Maserati, Lamborghini og nu ikke mindst Fabarm.

Fabarm våbenfabrikken bliver grundlagt omkring år 1900 af familien Galesi og er i dag ejet af familien Guerini, som er den andenstørste våbenproducent i Italien. Familien lægger vægt på den bedste italienske kvalitet, der ikke bliver kompromitteret med udenlandske underleverandører, som mange af deres kollegaer i Italien i dag gør.

En af de specielle kendetegn for Fabarms kvalitet er deres løb kaldet TRIBORE HP, der alle bliver lavet på fabrikken i Italien. Løbene er borede og lavet med lange koniske overgange fra kammeret til mellemløbet, som er det man kalder ”Over Bored” med en diameter på 18,7 mm mod traditionelle løbsdiametre på

18,4 mm, for til sidst at ende med en lang konusovergang til chokesene, der ligeledes er specielle med en længde på 82 mm. Alt sammen for at give de mest optimale skudbilleder.

Alle løb prøveskydes med den nyeste ammunitionstype på markedet for at sikre altid at være med på tidens trend.

Som den eneste fabrikant i verden tester Fabarm sine løb til 1630 BAR, og som den eneste tager Fabarm ikke forbehold for de medfølgende chokes, der må bruges til alle hagltyper. Alle chokes må endvidere skyde med stålhagl.

Det gennemgående træk ved Fabarm er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Fra råløbet er boret, og til det kan anvendes på et våben, går der et år, hvor metallet afstresses.

Skæftetræ skal lagres og tørres den tid, som det nu tager. Metallerne skal være af bedste kvalitet. Overfladebehandlinger skal udføres af de italienske underleverandører, der har de bedste teknikker og leverer den bedste kvalitet.

Alt i alt en virksomhed, hvor man er stolte af sine produkter og værner om sit renommé.

Fabarm over & under haglgeværer − funktioner og fordele

Det er løbskvaliteten, der gør forskellen

Fabarm er en af de få producenter, der selv fremstiller alle løbene til deres haglgeværer.

Løbene fremstilles ved boring af massive Nickel Chrome Molybdenum stålemner. I fremstillingsprocessen lageres
alle løb et år efter gennemboringen, for at metallet afstresses, i modsætning til de producenter, der koldhamrer deres løb.

Trykprøvet til 1630 bar

Alle Fabarm haglgeværer i kaliber 12 og 20 er testet til 1630 BAR på det Nationale Italienske C.I.P Test Center.

Denne unikke overtrykstest anvendes også på alle Light modeller – det bekræfter Fabarm’s styrke.

Ekstra lange chokes

Der findes ingen andre haglgeværer på markedet med så lange chokes som Fabarms. Disse lange chokes sikrer en mindre friktion og stress af haglladningens passage gennem tranboringen og optimerer derfor skudbilledet.

Præcision fremstillet på vore CNC multi-axis maskiner

Baskylerne er fremstillet af smedet massivt stål eller massivt Ergal 55 Aluminium.

Alle er 100 % fremstillet på CNC Multi-Axis maskiner, der er et symbol på den høje standard, der kendetegner Fabarm.

Justerbart åbnings- og lukkesystem

Alle Fabarm Over & Under haglgeværer har et justerbart åbnings- og lukkesystem, der giver dig et ”stramt” gevær selv efter mange år og mange skud.

Lås, der holder i længden

En stor låsemekanisme på 29,7 mm bearbejdet af en smedet stålblok, kombineret med en smedet stålmonoblok,
gør Fabarm haglgeværer næsten uforgængelige.