Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Accurize

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Accurize. Guntex er Danmarks førende grossist på jagt og outdoor. Find din næste Accurize produkter lige her på Guntex.dk.

Accurize

Her på siden kan du finde hele vores udvalg af produkter fra Accurize.

Guntex introducere unik nyhed på det danske marked

Aldrig mere en undskyldning for ikke at starte sæsonen i stærkeste opstilling – således er en klassisk talemåde mere rigtig end nogensinde før: ”Gå ikke ned på udstyr”. Med Accurize får du mulighed for at træne på din egen skydebane overalt, og lige nøjagtig når du har lyst.

Om Accurize

Accurize ”Shooting System” grund modul med simulatorskærm, tripod, USB-oplader samt 2 front targets

Systemet fungerer på en sådan måde, at en laserstråle fra laserpatronen rammer skærmen og registrerer træfpunktet. Træfpunktet sendes derefter via Bluetooth til en smart telefon eller tablet og markerer træfpunktet præcist på skærmen. Accurize giver en optimal træningsværdi, da det giver den samme oplevelse som at være på skydebanen. Systemet har en historik funktion der gør, at man kan se udviklingen over tid. Det indbyggede kalibreringssystem betyder, at man ikke skal justere på våbnets optik. Let at sætte op, let at træne med. Træn derhjemme eller hvor det er relevant. Systemet er til indendørs brug. Afstand 5 eller 10 meter.