Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Aimsport

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Aimsport. Guntex er Danmarks førende grossist på jagt og outdoor. Find din næste Aimsport produkter lige her på Guntex.dk.

Aimsport

Her på siden kan du finde hele vores udvalg af produkter fra Aimsport

Aimsport – nok markedets stærkeste lyddæmper

AimSport Sweden AB blev grundlagt i juli 2011 med visionen om at udvikle og sælge unikke produkter til jægere og sportsskytter.

Denne vision har resulteret i udviklingen af TRITON, som er markedets første lyddæmper med effektiv udnyttelse af de bedste egenskaber i flyaluminium samt rustfrit stål.

Indmaden i TRITON lyddæmpere er bygget lidt anderledes op end tilsvarende produkter på markedet, idet de ikke har skillerum, men i stedet en rustfri stålkerne, som en mundingsbremse, som mindsker både rekyl og lyd markant. Stålkernen er indbygget i et ”hus” af aluminium, der har ventilationshuller i toppen, så krudtgasserne kommer retur og lukkes ud i bagkammeret på samtlige teleskopiske modeller.

Aimsports lyddæmpere er modulopbyggede hvilket har en fordel, hvis du har flere rifler med samme gevind. Ved tilkøb af ekstra front, kan samme dæmper anvendes til flere forskellige kalibre.