Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Huglu

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af Huglu. Guntex er Danmarks førende grossist på jagt og outdoor. Find dit næste Huglu produkt lige her på Guntex.dk

Huglu

Her på siden kan du finde hele vores udvalg af produkter fra Huglu.

Huglu er en af Tyrkiets største og ældste våbenfabrikker, som har produceret våben i mere end 70 år og er i dag ISO9001 certificeret og eksportere 80% af sin produktion til mere end 50 lande. I et Huglu våben får man velforarbejdet kvalitet i en skøn forening mellem moderne teknologi og stolte håndværksmæssige traditioner kombineret ud i smukke og æstetiske våben, der er skabt til at holde i generationer.

Hos Huglu er den højeste prioritet i produktionen, at alle haglgeværer giver jægeren en unik skydeoplevelse med et minimum af krafttab. Huglu står for stabilitet og sikkerhed.

Huglu kan du regne med

Et våben fra Huglu er pålideligt, driftsikkert og veludført håndværk. Huglu leverer stærke og funktionelle hagl- og sportsgeværer, hvor kvaliteten er højere end det, man betaler. En stabil og stærk partner – et godt våbenvalg i en prisklasse, der ikke afskrækker.