Nikko Stirling - Sportsoptik siden 1956

Siden 1956 har Nikko Stirling produceret kvalitetsoptik for jægere og konkurrenceskytter i hele verden. Mange årtiers know how og højt innovationsniveau kombineret med erfaring fra jægere, har resulteret i ekstraordinær optik.

Nikko Stirlings filosofi er at levere kvalitetsoptik til jægere og sportsskytter, så de har optimale vilkår for succes. 

Nikko Stirling blev grundlagt af Australieren, Malcom Fuller, hvis interesse for jagt startede da han jagede for australske gårde. Fuller begyndte at eksperimentere med udvikling af optik pga. de mange fordele, hvilket er milestenen for Nikke Stirlings historie. Malcom Fullers passion for jagt og skydning sidder stadig dybt implateret i virksomhedens kerne, som kan ses på det meget veludførte arbejde.


Nikko Stiling sigtekikkerter

Nikko Stirling er kendt for at producere sigtekikkerter i høj kvalitet til gode priser. Derfor er Nikko Stirling eftertragtet af alle kvalitetsbevidste jægere og sportsskytter. Noget deres sigtekikkerter har til fælles er deres mange gode features. De har alle et stort synsfelt, en høj lysgennemstrømning, 100% vandtætte samt at de giver meget skarpe billeder, som er nogle af nøgleordene bag deres optik. 

Nikko Stilings flotte resultater er ikke gået ubemærket gennem det danske marked.

I 2017 blev de testvinder og kåret til "Bedste optik til prisen" af bladet Jæger.

- Høj funktionel kvalitet

- Høj lystransmission

- 100% vandtæt

- 30 års garanti


Lifetime warranty

Nikko Stirling er så sikre på egen produktionsteknologi og høje produktkvalitet, at de har livstidsgaranti på alle sine produkter. Livstidsgarantien gælder for den oprindelige ejer af optikken, som skal fremvise bevis af fraktureringen.

Alle elektroniske dele i optikken dækkes 5 år efter købsdatoen. 

Hvis et produkt ikke er funktionelt, kan Nikko Stirling enten vælge af reperere produktet eller erstatte det med et nyt produkt.  

Bemærk: Nikko Stirling Lifetime warranty dækker ikke fejlbrug, misbrug eller reperationsforsøg af andre end autoriserede Nikko Stirling teknikere.

 

 

Nikko Stirling sigtekikkerter