Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Skydestiger & hochsitz

I denne kategori finder du både skydestiger og hochsitz i høj kvalitet til skarpe priser. Du er altid mere end velkommen til at se vores hochsitz i butikken eller evt. ringe og få yderligere information omkring de forskellige modeller.

Skydestiger & Hochsitz

Er det tid til at skifte det gamle hochsitz ud, eller har du bare brug for et ekstra? Her i kategorien kan du finde et billigt hochsitz, som vil stå klar til jagtsæsonerne de næste mange år. Det kan godt betale sig at invistere i at kvalitets hochsitz, da de ofte holder væsentlig længere.

Hos os finder du skydestiger og hochsitz i høj kvalitet til skarpe priser. På trods af nogle fine billeder, kan det være svært at forestille sig præcis hvordan de forskellige skydestiger ser ud. Derfor er du altid mere end velkommen til at se vores hochsitz i butikken eller evt. ringe og få yderligere information omkring de forskellige modeller.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her