Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Patronholder

I denne kategori har vi samlet forskellige former for patronholdere. Vi har både patronbælter, patronbokse, patronholder til dit skæfte og meget mere. Find din næste patronholder lige her hos Korsholm.

Generelt om vores kategori med patronholdere

Her i kategorien finder du som sagt hele vores store udvalg af patronholdere. Dette sortiment dækker over rigtig mange forskellige slags holdere til dine patroner, som f.eks patronpunge fra kendte mærker som eks. Blaser og Härkila.

Vi har også i denne kategori rigtig mange forskellige former for patron bokse i flere forskellige farver, hvor du bla. kan finde en patronboks i grøn, blå, rød eller camouflage farvet. I denne kategori kan du f.eks også finde et patronbælte i læder til din jagt eller en læderrem med patronholder. Udover dette, så er vi selvfølgelig også en helt masse forskellige patronholdere til skæfte som du kan vælge imellem. Så hvis du leder efter en patronholder til kolbe eller skæfte, så finder du det lige her, vi har nemlig både patronholder til skæfte i grøn, brun sort og camouflage, samt har vi patronholdere til kolber i forskellige materialer som stof og neopren.

Vi har endda patronholdere til skæfte, som kan holde helt op til 9 patroner. Og som en sidste ting i denne kategori har vi også flere forskellige patronerkasser,patronbokse og patronæsker som du kan vælge imellem. Så som du nok kan se, så er det lige meget om du leder efter en patronholder til din riffel, haglgevær eller kombivåben, så kan du finde det lige her. Find alt det du behover til opbevaring af patronm blandt vores store udvalg af patronholdere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her