Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Opsatsplader

Her finder du hele vores udvalg af opsatsplader til dine trofæer. Det at kunne udstille sit bytte på en præsentabel måde er en stor fornøjelse, og derfor har vi i denne kategori samlet de ting, der skal til for, at du kan opnå det.

Om opsatsplader 

Opsatsplader bliver også ofte refereret til som en trofæplade, og det er ikke helt uden grund, for det nemlig helt bogstavelig talt en plade hvorpå du montere dit trofæ. Desuden kommer disse trofæplader i mange former og varianter, så man f.eks let kan finde en trofæplade til buk, en trofæplade til hjort, en trofæplade til vildsvin, en sneppe trofæplade eller trofæplader til dyr som elg, ræv, og mange flere. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan sætte på dine trofæplader. Noget af det mest almindelige inden for opsatsplader og trofæplader er dog bukkeplader, som også oftest er det, man ser. Derfor har vi i denne kategorie altid en billig pris på vores bukkeplader, så der er ikke engang brug for et bukkeplade tilbud for at få den gode pris.

Generelt om vores kategori med opsatsplader

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af opsatsplader, om du så leder efter en opsatsplade til kronhjort, en opsatsplade til vildsvin eller en bukke opsatsplade. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores opsatsplader, samt at vi engang imellem har en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt opsats tilbud. Så hvis du leder efter billige opsatsplader til dåhjort, så kan du helt sikkert også finde det her. Find din næste opstatsplade her eller blandt alle vores mange jagtprodukter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her