Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Jagtstole

Jagtstole er for mange jægere af must-have på jagten. Det kan være hårdt for kroppen at stå op lang i lang tid, når man er på jagt, og en jagtstol kan derfor være nødvendig at medbringe. Jagtstole findes i mange udgaver, og hos Korsholm har vi selvfølgelig et alsidigt udvalg.

Generelt om vores kategori med jagtstole

Her i kategorien kan du med god sikkerhed finde en jagtstol til jagt. Vi har i denne kategori et stort udvalg af jagtstole, og du kan derfor finde mange forskellige jagtstole, om du så er på udkig efter en jagtstol i et smart design, en funktionel etbenet jagtstol eller en jagtstol som er letvægt. I denne kategori kan du også finde jagtstole i flere forskellige materialer, om det så er en jagtstole i læder eller stof du er på jagt efter.

Du kan i denne kategori finde en jagtstol med ryglæn eller uden ryglæn. Du kan også finde en jagtstol rygsæk, så du nemt kan have en jagtstol med på farten. Vi har i denne kategori altid en fast lav og billig pris på vores jagtstole, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gang kan være heldig at finde et godt jagtstol tilbud, dette kunne eks. være til Black Friday eller til jul.

Du kan her i kategorien også finde en teleskop jagtstol, som er oftest er en trebenet jagtstol med teleskopiske ben. Så uanset hvilken type foldestol du leder efter, så kan du finde det i denne kategori, om det så er en jagt foldestol, en jagtstol med rygsæk, en drejestol, en trebenet stol til jagt, så kan du finde det her i vores kategori med jagtstole, men skulle du alligevel leder efter andet udstyr, så kan du muligvis finde det i vores kategori med jagtudstyr. Find din næste jagtstol lige her hos Korsholm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her