Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Jagtradio

Når der jages på lange såter eller i skov, er en jagtradio den perfekte måde at kommunikere og opdatere hinanden på. Hos Korsholm finder du et godt udvalg af jagtradioer og jagtradio tilbehør fra Icom og Hunter.

Generelt om vores kategori med jagtradio

Her i kategorien finder du et stort udvalg af jagtradioer til jagt. På grund af det store udvalg af jagtradioer har vi også mange forskellige slags radioer, så du kan finde en jagtradio, som passer lige præcis til din præference.

Du finder i denne kategori f.eks en jagtradio med 155mhz, jagtradio tilbehør, jagtradio med lang rækkevidde og meget, meget mere! Vores udvalg dækker over jagtradioer med mange forskellige frekvenser og mærker som eks. Hunter og Icom. Du kan finde vores mange jagtradioer lige her online på nettet, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark.

Vi har her i kategorien altid faste lave og billige priser på vores jagt radio, samt kan du nogle gange finde en form for udsalg, hvor du også nogle gange vil kunne være heldig at finde et godt jagtradio tilbud. Hvis du leder efter en god jagtradio her i DK så er du kommet til det helt rigtige sted, vi har nemlig både et stort udvalg af radio og jagt walkie talkier. Hvis det ikke alligevel er det udstyr som du leder efter, kan du måske finde det du søger i vores kategori med jagtudstyr. Find din næste jagtradio her hos Korsholm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her