Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Jagthorn

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af jagthorn. Vi har samlet et solidt udvalg af jagthorn fra kendte mærker som Fürst Pless og Hunters Choice, så du kan finde et jagthorn, der passer lige præcis til dine ønsker.

Generelt om vores jagthorn

Her i vores kategori med horn til jagt finder du som sagt hele vores udvalg af jagthorn.
Vi forhandler her hos Korsholm nogle af de bedste mærker indenfor jagthorn, og du kan derfor finde horn i en meget høj kvalitet. Så lige meget om du leder efter jagthorn i messing, forsølvet eller i nysølv med ægte læder, med eller uden bærrem, så har vi det her.

Vi har også håndlavede horn som vores model 8820 fra Fürst Pless som ovenikøbet har stemmetræk. Et jagthorn med stemmetræk når man spiller sammen med andre, for at få en ens lyd. 

Om at blæse jagthorn

Det at kunne blæse i et jagthorn kan ofte sætte en prik over i’et i enhver jagt. Det at blæse i et jagthorn symbolisere nemlig at man som jæger har respekt for det vildt man skyder. Der findes selvfølgelig en masse forskellige steder som tilbyder undervisning i at blæse i en jagthorn, så vi vil her fokusere på hvordan du på helt egen hånd, selv kan træne i at blæse i jagthorn.

En vigtig ting når du blæser i et jagthorn er din vejrtrækning. Her skal du fokusere på at få nok luft ind, så dine læber vibrerer på hornet, det kan også nogle gange hjælpe at tænke på sit blæs i jagthornet som en konstant vind der skal puste et stearinlys ud, eller holde en bordtennisbold i luften. Disse teknikker burde kunne få dig til at lave en mere ren og klar lyd når du bruger dit jagthorn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her