Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Rævefælder

Her finder du nogle af de absolut bedste rævefælder på markedet. Helt ideelle til de danske vejr med lang holdbarhed.

Lokkefugle og lokkekald

Når man går på andejagt, gåsejagt og jagt efter andet fuglevildt, er det utrolig vigtigt at have det rigtige jagtudstyr. Hos os kan du finde nogle af lokkefugle og lokkekald i hele Danmark. Vi har et bredt udvalg af lokkefugle til alle jagtformer. Du kan bl.a. finde lokkeænder, lokegæs, lokkekrager, lokkeduer, lokkeugler og mange flere forskellige lokkefugle.

Selvom man har en masse lokkerne ude, er det ikke altid en selvfølge at det har den optimale effekt. Til at optimere chancerne for en succesfuld jagt, er et lokkekald med til at gøre lokkerne realistiske, så både lyd og udseende er realistisk. Der er meget forskel på sværhedsgraden ved brug af lokkekald. Derfor har vi valgt både at have lokkekald med mange forskellige sværhedsgrader, så der er noget til enhver jæger. Til andejagt kan du finde lokkekald fra Dangate, Zink, ACME og flere. Samme store udvalg af brands finder du af lokkekald til gæs, hvor du også kan differentiere alt efter om du jager grågæs, kortnæbbet gæs eller canadagæs.

Det er ikke kun til fuglejagt der er brug for lokkekald. Det er en god ting at have lokkekald til alle forskellige jagtformer. Om det er et lokkekald til ræve når du er på predator jagt, eller om du er på jagt efter råvildt og har brug for et bukkekald, så har vi alt det nødvendige jagtudstyr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her