Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Fælder

Skadedyr er et problem mange steder, og fælder er en af de mest effektive måder at få dem væk på. Her kan du få overblikket over alle vores fælder til henholdsvis ræve, mår og rotter.

Generelt for fælder

Hvis en fælde skal være succesfuld, er der forskellige ting man bør være opmærksom på. Find ud af præcist, hvilket skadedyr du vil fange, og vælg derefter den rigtige fælde dertil. Vil du fange en mår, kan en rottefælde ikke bruges til meget.

Placeringen for fælden er selvfølgelig også utrolig vigtig. Sørg for at stille fælden et sted, hvor du ved der er aktivitet for at få størst succes. Dernæst er lokkemaden også en vigtig del, hvis man vil have en effektiv fælde. Effektiv lokkemaden varierer alt efter, hvilket skadedyr du har problemer med. Læs mere omkring lokkemad til de forskellige typer skadedyr herunder. 

Lokkemad til din fælde

Det er vigtigt at vælge det rigtige lokkemad, hvis du vil have størst mulig succes med din fælde. Skadedyr er ikke altid så dumme, som man kunne tro. Skadedyret vil normalt undgå fælden da det er et nyt objekt. Derfor er den rigtige lokkemad vigtig, så skadedyret går ind i fælden på trods af dens nervøsitet..

Lokkemad til den brune rotte (mest normale): Den brune rotte er altædende, men typisk lokkemad er fisk, nødder eller ost. 

Lokkemad til den sorte rotte: Den sorte rotte er planteæder og mere kræsen end den brune rotte. Her virker ost sansynligvis ikke. Den sorte rotte lokkes af jordnøddesmør. 

Lokkemad til ræve: Ræve lokkes let af kød, hvor særlig døde fjerkræ er rigtig gode.

Lokkemad til mår: Måren lokkes effektivt af æg. Husk at lave et lille hul i ægget, så lugten lettere spredes.

Lokkemad til skader: Skader kan ligesom måren rigtig godt lide æg, så det er den helt rigtige lokkemad til dem.

Lokkemad til mosegrise: Grøntsager og frugter virker godt som lokkemad til mosegrise. Det kan f.eks. være æbler, gulerødder eller evt. et blomsterløg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her