Stærke brands - stærke produkter
Danmarks største grossist indenfor jagt og outdoor
+80 forhandlere over hele landet

Camouflage

Camouflage er den mest effektive måde at skjule sig, når man er på jagt. Hvis man vil være 'usynlig', når man er på jagt, er camouflage beklædning, camouflage jagtudstyr plus et våben med camouflage skæfte yderst effektivt til at falde i ét med naturen. 

Om vores kategori med camouflage

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af camouflage, dette dækker over mange forskellige ting med camouflageprint, om det så er tøj, bukser, våben eller noget helt andet. Her i kategorien finder du bla. et stort udvalg af camouflagetøj, om det så eks. er camouflage bukser, trøjer, jakker kasketter og hatte.

Vi har flere forskellige camouflageprint, hvilket vil sige at du kan få camouflage i forskelliger former, farver og nuancer alt efter hvilket terræn du skal bruge dit camouflage til, eller hvor og hvad du jager.

Vi har i denne kategori og et stort udvalg af udstyr og tilbehør i camouflage, så det ikke hun er dit tøj der er camoufleret, du finder i denne kategorie også camouflage tasker, tape, camouflagenet og meget andet.

Generelt om vores kategori med camouflage

Her i vores kategori med camouflage, finder du som sagt hele vores udvalg af camouflage, om det så er camouflage bukser, en camouflage jakke eller eller et camouflagenet. Her i kategorien har vi flere forskellige slags camouflage net, så du kan finde noget som passer til sæsonen og terrænet som du befinder dig i.

Her hos Korsholm har vi et stort udvalg af beklædning til både herre og dame, hvilket vil sige at vi også har et stort udvalg af camouflage bukser til dame og camouflage jakker til dame.

Vores store udvalg af camouflage beklædning og tøj dækker over mange forskellige materialer, hvilket vil sige at du nemt kan finde camoflagebekædning i slidstærkt camouflage stof, samt finde forskellige camouflage beklædnings genstande, som f.eks camouflage shorts og camouflage leggins.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som mailmodtager er du altid den første til at hører om vilde tilbud, nyheder og begivenheder ⎯ Tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- 

*Ved tilmelding accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.

Læs mere her