Hawke - Vision Accomplished

Hawke Sports Optics er virksomheden som fremstiller den fremragende Hawke optik. Hawke er kendt for at have en enestående kombination af funktionel kvalitet og et fremragende design. Der er mange innovative tanker bag optikken, for at opfylde kundernes specifikke behov. Et højt innovationsniveau er blot én af de mange ting, som gør det muligt at udføre Hawkes vision, om at skabe så stor værdi for sine kunder som muligt.  

  

Hawke Sigtekikkert

Hawke sigtekikkerter består af fem riffelkikkert-serier, med forskellige modeller som passer til både luftgevær og riffel. De fem serier fra Hawke har hver især enestående træk, som karakteriserer den enkelte model. Alle serierne er med multi-coatede linser, som giver maksimal lystransmision og kontrast. Hawke sigtekikkerter er skabt til at blive brugt i nordens hårde klima, og Hawke sikrer derfor brugbarhed til alle vejrforhold med 100% vandtæthed. Alle sigtekikkerter er dækket af Hawkes garanti, og optik med elektroniske elementer dækkes af Hawkes Elektronikgaranti.

 

Hawke Håndkikkert

Hawkes håndkikkerter kendetegnes ved deres høje funktionelle kvalitet kombineret med et elegant design. Alle håndkikkerter leveres med fuldt coatede bak-4 tagprismer og nitrogenfyldt letvægtshus med kraftigt gummi coating. Hawke håndkikkerter er ligesom sigtekikkerterne skabt til at blive brugt i norden hårde klima, og Hawke sikrer derfor brugbarhed til alle vejrforhold med 100% vandtæthed. Alle håndkikkerter er dækket af Hawkes livsgaranti. 

  

Hawke Spotting Scope

Hawke Spotting Scopes består af to forskellige serier, som hver især har sine fordele. Nature-Trek serien er et mindre letvægts- og let transportabel spotting scope, som er perfekt til at have med på farten. 

Hawke Endurance ED er et større spotting scope, som giver knivskarp, højopløselig billedgengivelse. Dens dielektrisk coatede linser giver ekstra høj lys transmission. Den er produceret med et nitrogen fyldt hus med kraftig gummi coatning og er 100% vandtæt. Begge af disse to serier er med multi-coatede linser for bedst mulig oplevelse.

  

  

Hawke Garanti

Hawke garanterer at deres produkter er fri for defekter i materialer og håndværk for ejers levetid bestående af 10 år. Hvis Hawke-produktet har defekter i materialer eller udførelse, reparerers eller erstates produktet.  

  

Hawke X-ACT

En af de unikke egenskaber ved Hawke riffelkikkerter er at de alle har specielt designede sigter. Kombinationen af disse sigtetyper og Hawke ballistik software tillader hurtig og nem punktberegning. Hawke har erfaret at ballistik kan være kompliceret. Derfor har Hawke udviklet appen, X-ACT, som gør det let at indstille dit riffelsigte til perfektion. Udover at vælge, hvilken Hawke sigtekikkert du benytter, kan du indstille adskillige detalje så som kaliber, kuglevægt ect. 

 

  

 

Oversigt over Hawke optik