Feinwerkbau - Sportsskytters foretrukne våben

NYHED! - Model 2800 

Feinwerkbau redifinerer minikaliber sportsskydning, med den nye Model 2800 W. Den har bl.a. et af de mest kraftfulde bagkapper i branchen. Med den verdenskendte Feinwerkbau-kvalitet og de mange tekniske funktioner, sikres der ekseptionelle muligheder inden for sportsskydning. 

 

Model 800-serien

Feinwerkbau sætter nye standarder med hensyn til optræden, kvalitet, funktionalitet og design inden for sportsvåben med 800-serien. 

Med den indbyggede teknologi er der ingen kompromiser. 
Materialer af høj kvalitet kombineret med flere generationers know-how skaber optimale betingelser for den næste generation af komprimerede rifler. 

Systemet i 800-serien er udstyret med det innovative trykreduktionsprincip, som er installeret i dette modelområde

 

Model 2700 Super Match

Den gennemprøvede salonriffel fra Feinwerkbau leveres som en topversion i en elegant aluminiumaksel. Både stødpladen og vinklen tilbyder alsidige justeringsmuligheder. Derudover er håndstøtten svingbar og kan justeres i højden. 

Det ergonomisk formede håndtag er tredimensionelt justerbart og fås i størrelser S, M eller L. Udskæringen på undersiden af håndledsstøtten muliggør vedhæftning af en skydestangsholder - dette kan monteres enten direkte på akslen eller til håndledsstøtten. 

 

 

X-line og Comfort-line

X-line er en multijusterbar bagkappe som er ideel til sportsskydning. Den består af tre separate elementer, som hveri især kan justeret i vinkel og højde. Den øverste og nederste del kan justeres op til +/- 10° omkring sig selv. Derudover kan de to øverste elementer justeres med 5mm i bredden. 

 

Comfort-line er en justerbar bagkappe, som består af to elementer. Comfort-line kendetegnes ved sin enkle og stabile justeringsmuligheder. Bagkappen er 25mm bred og hver af de to elementer kan justeres individuelt på placering og i vinklen.  

 

 

Historien om Feinwerkbau

Firmaet Feinwerkbau Westinger & Altenberger GmbH blev grundlagt i år 1951 af overingeniør Karl Westinger og Ernst Altenburger i Oberndorf i Sydtyskland. Indtil 1960 var firmaet underleverandør af metalpræcionsdele og en elektromekanisk regnemaskine blev opfundet. Efter genetableringen af det Tyske Skytteforbund i 1956 udviklede de begge erfarne våbensmede det første luftgevær til konkurrence med revolutionerende detaljer. Geværet begejsterede sportskytterne i 60´erne, og kort tid efter blev alle rekorder brudt. Det samme skete ved introduktionen af luftpistolen i 1965.

 

Med begge produkter bidrog Feinwerkbau til at sportsskytterne væsentligt løftede deres niveau. Firmaet voksede betydeligt og de videreudviklede våbnene i hastigt tempo. I dag producerer Feinwerkbau til sportsskytter i hele verden. Produktionen er udelukkende i Oberndorf, så firmaet efterkommer kvalitetsmærket "Made in Germany" 

Firmaet Feinwerkbau beskæftiger i dag ca. 130 medarbejdere.

 

Oversigt over Feinwerkbau våben

Luftvåben

 

Kaliber .22 LR