Fabarm - ingen kompromisser

Fabarm er en over 100 år gammel, italiansk våbenrpoducent, som har beriget verden med deres smukke og veldesignede våben. Et af deres specielle kendetegn, er deres kvalitetsløb kaldet TRIBORE HP, som bliver lavet på fabrikken i Italien. Fabarms slogan er "ingen kompromisser", hvilket beskriver virksomheden meget præcist. Fabarm går ikke på kompromis med innovation, design og kvalitet, som er de tre elementer, der til sammen skal til, for at lave det perfekte våben.

Som en af de eneste våbenproducenter i verden, har Fabarm hele produktionen i Italien. På den måde sikrer de høj kvalitet i produktionen fra start til slut. Gennem sine mere end 100 år i våbenbranchen, har Fabarm ikke blot lært at tilpasse sig tiden, men også være den forud. Fabarm har et ekseptionelt højt innovationsniveau, som gør at de innovationsmæssigt, ligger i toppen på verdensplan. De forsøger hele tiden at tænke ud af boksen, hvilket bl.a. har resulteret i verdens hurtigste ladesystem til halvautomat.  

 

Find din Fabarm forhandler her:

Nordsjællands Jagt

Lyngs Jagtvåben ApS 

Arne Holgersen & Co. A/S 

Jagt & Fiskeri Skive ApS 

The Gun Room A/S 

Skov & Co.

Fyns Jagt og Beklædning

M. H. SPORT

Sydmors Jagt og Fiskeri 

Torp Hunting ApS 

Pamhule Jagt & Fiskeri 

Hubertushuset A/S 

Sie-Hunting 

Kragh´s Jagt & Fiskeri 

MBM L/F

Thy Outdoor ApS

Kik In

Kristian O. Skov A/S

Jagt og Fiskeri Frederikshavn 

 

Hunters House 

Mertz Jagt & Fritid A/S 

Korsholm A/S

Hjørring Jagt & Fritid 

 

 

Fabarm Katalog

Se dybdegående specifikationer omrking de forskellige våbenkategorier i Fabarms katalog her


Denne side indeholder informationer omkring følgende:

• O/U haglgevær

• Sportshaglgevær

• Halvautomater

• Pump Gun

 

O/U haglgevær

Fabarm har et stort jagt sortiment af o/u haglgeværer, hvor alle er designet med elegance og særlig opmærksomhed for detaljer. Fabarm har haglgeværer, med forskellige features, til enhver jægers smag, uden at gå på kompromis med de funktionelle kvaliteter. Alle de vigtige elementer, så som ejektor og single trigger, er til stede i alle Fabarm o/u haglgeværer, som er til stor glæde for de danske jægere.

 

Sportshaglgevær

Fabarms sportshaglgeværer kendetegnes for at være yderst pålidelige våben. Alle Fabarms haglgeværer til sportsskydning, er udstyret med en række features, som tilgodeser den skarpe sportsskytte. Alle sports haglgeværer er udstyret med en høj skinne, for at forbedre skyttens sigte på lerduen og reducere følelsen af rekyl. Derudover har Fabarm udviklet speciel Micro-Metric 3D, som gør perfekt justering af kindpuden en mulighed, og har indsat justerbare aftrækkere, så den passer til din finger. 

Fabarm AXIS:

 

Halvautomater

Fabarm har formået at samle alle de vigtige kriterer til en halvautomat i samme våben. Fabarms halvautomatsvåben arbejder perfekt med alle haglpatroner, er nem at rengøre og har et system som reducerer rekylet. Derudover har Fabarm udviklet verdens hurtigste ladesystem, som gør det muligt at skyde 5 skud på 0,31 sek. Dette er et unikt ladesystem, som kun findes i Fabarms halvautomatere, hvor den nærmeste konkurrents ladesystem er 36% langsommere. 

Fabarm L4S:

 

Pump gun

Fabarms pump gun er kendt for sin pålidelighed og effektivit, ud fra de bedste italienske kriterier. Den syntetiske skæfte med soft touch finish, gør deres pump gun utrolig behagelig at håndtere.

 

Oversigt over Fabarm våben

Over & Under Haglgevær

 

Over & Under Sportshaglgevær 

 

Halvautomat

 

Pump Gun

 

 

 

 

 

 

Nordsjællands Jagt