Aimpoint - The future in sight

Aimpoint er en svensk virksomhed, som har haft stor indflydelse på udviklingen af rødpunktsigter. Aimpoints mål har lige siden starten i 1974, været at optimere jagt efter vildt i bevægelse. De har i tæt samarbejde med erfarne jægere, konkurrenceskytter og militære eksperter, formået at skabe noget af det mest effektive optik til jagt efter dyr i bevægelse. Udvikling efter forbrugernes ønsker og eksperternes råd, har resulteret i at Aimpoint gennemm årene har vundet i alt 19 awards for deres højtudviklede optiske teknologi.   

Aimpoints filosofi er, at man skal kunne regne med sin optiske udstyr. Pålidelighed og robusthed er to af nøgleordene i Aimpoints udvikling. Deres optik er udviklet til at kunne modstå selv de hårdeste forhold, som sammen med deres forenklede sigte, er med til at skabe noget af det bedste rødpunktsoptik i verden. 

 

 

 

Aimpoint® Micro H-1™

Aimpoint Micro H-1 blev designet med jægeren i tankerne. Dette sigte er det letteste rødpunktsigte, der er kan bære Aimpoint® navnet. Siden introduktionen i 2007 er Micro H-1™ blevet et meget populært sigte på verdensplan på grund af dets størrelse, lette vægt og robuste kvalitet.


Aimpoint® Micro S-1™

Aimpoint® Micro S-1™ er designet specielt til brug på haglgeværer. Det innovative Carbon fiber forstærkede monteringssystem placerer optikken på den lavest mulige optiske akse - uden at tilføre unødig vægt. Micro S-1™ sigtet fastgøres direkte til haglgeværet på et hvilket som helst punkt langs den ventilerede sigteskinne. Udskiftelige adapterplader medfølger for at imødekomme de mest populære haglgeværs sigteskinne størrelser. Micro S-1™ forbedrer i høj grad træfprocenten for jægere såvel på jagt som på skydebanen. Det giver et kompakt, lavprofil optik til haglgeværjægere. Det store, lyse 6 MOA røde punkt giver en optimal kombination af mål søgningshastighed og synlighed af målet.


Aimpoint® Micro H-2™

Robusthed, har gjort Aimpoint® berømt over hele verden. Aimpoint® Micro H-2™ serien klare de hårdeste forhold, samtidig med at der tilføjes ubetydelig vægt på dit skydevåben. Haglgevær, rifler, håndvåben eller bue, disse sigter kan klare det hele.

Micro H-2™ er specielt udviklet efter brugernes ønsker og behov. Den er et resultat af feedback fra vore brugere, der ønsker et endnu mere ”Hard Core” Micro sigte. Med et nydesignet og forstærket hus samt flip up-dæksler, der beskytter linserne, kan Micro H-2™ modstå alle typer vejrforhold, og takket være nye optiske linser og coating, forbedres den optiske ydeevne, form og klarhed af den røde prik radikalt.

 

Aimpoint® 9000

Lige siden introduktionen i 2005 har responsen på Aimpoint® 9000 serien været meget positivt. 9000 serien tilbyder en kombination høj kvalitets optik, til en overkommelig pris, og det har skabt en høj efterspørgsel på denne serie. Det er længden på riflens låsestol der afgør om det er skal bruges en kort eller lang model. Uanset om du er på jagt efter hjorte, elg eller bjørn, giver serie 9000 sigtet en uovertruffen ydeevne og pålidelighed. Primært designet til rifler med standard- eller magnum kalibre. Aimpoint® 9000 serien klare de mest ekstreme jagtforhold.

 

Aimpoint® Hunter

Hunter modellerne tilbyder en forbedret optiks ydelse og er med den nyeste teknologi fra Aimpoint®. Hunter serien er designet som en traditionel sigtekikkert, det er værdsat af mange jægere  Hunter serien består af 4 modeller. Det er længden på riflens låsestol der afgør om det er skal bruges en kort eller lang model.

 

Oversigt over Aimpoint optik