NYHED - Thermo Function

 

Thermo Function kvalitetsundertøj

Bevar din normale kropstemperatur i kolde og fugtige vejrforhold med Thermo Function.

Thermo Function er en serie isolerende termoundertøj i høj kvalitet, der er udviklet til at holde dig varm og tør hele dagen selv under barske verjforhold.

Hvis man sveder bliver huden våd og kold, men med Thermo Function fjernes sveden fra huden, så huden forbliver tør og man kan holde sig varm.

 

 

Ideen

Den grundlæggende tanke bag Thermo Function er den flerlagede type af materiale. Takket være de adskilte lag, herunder det inderste lag, som er fremstillet af det hydrofobe (vandafvisende) Polypropylen®, som du vil bære direkte på din hud og et naturligt fiber yderlag (Merino uld eller bomuld), vil kroppens fugt blive direkte og sikkert absorberet af yderlaget. Takket være denne kombination af syntetiske og naturlige fibre, vil ubehagelige kropslugte ikke have en chance.

 

 

Hvordan virker Thermo Function?

Blot 1 mm over den menneskelige krops hud er temperaturen er 34,5° C. Hvis denne temperatur ændrer sig, vil den menneskelige krop begynde at få kuldegysninger (kold: under 34,5° C) eller begynde at svede (varm: over 34,5° C). Jo længere vi kan holde disse 34,5° C, jo længere vil den menneskelige krop opretholde sit velbefindende.


Der er flere grunde til, at temperaturen forandrer sig. For det første, hvis temperaturen udenfor er på et lavt niveau og det menneskelige legeme ikke bevæger sig. Kroppen vil begynde at få kuldegysninger for at forsøge at opretholde en normal kropstemperatur (37° C.). For det andet reagerer den menneskelige krop, når temperaturen udenfor er på et højt niveau. Kroppen begynder at svede for at forsøge at køle sig ned. På grund af sveden, bliver huden våd. En våd hud skjuler en fare. Når vinden rammer den våde hud, bliver den menneskelige krop meget hurtigt kølet ned og vi bliver kolde.


Tænk på den våde finger i luften for at se, hvilken retning vinden kommer fra. Den side af fingeren, som bliver kold, er den side, som vinden kommer fra. Det betyder, at hvis vi kan beholde vores hud tør så længe som muligt, opnår vi den første garanti for at beskytte os selv imod at blive kolde. For at beskytte den menneskelige krop imod kulde, har vi brug for ”Thermo” beklædningsgenstande. At opbygge varme starter direkte på vores hud. Thermo Function tilbyder dig det bedst mulige undertøj til at beskytte dig under alle forhold.

 

 

Kvaliteter

- Komfortabelt og allergineutralt
- Dobbeltlag / Dual layer
- Svedtransporterende inderlag af Polypropylen®, som er en syntestisk fiber, der ikke optager fugt
- Yderst komfortabelt med flade syninger, der ikke irriterer
- Ekstra lang rygdel
- Tommelfingergreb på langærmede bluser
- Kan maskinvaskes
- Yderlag af bomuld eller meriono uld, som absorberer fugten og sikrer fordampning

 

 

Fordele ved MERIONO ULD

- Selvrensende

- Absorberer ikke kropslugte

- Holder dig 50% varmere og sikrer højt niveau af absorption

 

Fordele ved BOMULD

- Høj absorberingsevne

- Ekstremt komfortabel

- Findes i farverne Oliven (315) og Sort (500)

 

 

Vælg det rigtige undertøj

For at købe det rigtige undertøj, har man brug for at vide, under hvilke forhold man skal bruge det, og hvad temperaturen er udenfor?

Der er to former for aktivitet.

1 - AKTIV

Dette er en situation, hvor den menneskelige krop bevæger sig meget og kroppen sveder. Undertøjets funktion skal primært være at fjerne sved fra kroppen for at holde huden tør, f. eks. under en pürch/klapjagt. Ekstra varme er ikke umiddelbart nødvendigt. På grund af aktiviteten i kroppen forbliver den varm.

2 - PASSIV

Undertøjet skal primært beskytte den menneskelige krop imod at blive kold. Kroppen er (næsten) ikke i bevægelse, f.eks. når man sidder i en skydestige. Undertøjet skal holde kroppen varm og det er ikke umiddelbart nødvendigt at fjerne kroppens fugt. Vores symbol for „Passiv“:

Download attached document

« Gå tilbage

Andre Nyheder

JULEGAVEIDEER til jægeren 2020
05/11/20

JULEGAVEIDEER til jægeren 2020

Læs mere
FABARM TILBUD
05/03/20

Farbarm tilbud

Læs mere
JULEGAVEIDEER til jægeren 2019
13/12/19

JULEGAVEIDEER til jægeren 2019

Læs mere
Pletskud i november 2019
04/10/19

Guntex pletskud i november

Læs mere
Pletskud i oktober 2019
01/09/19

Guntex pletskud i oktober

Læs mere
© Developed by CommerceLab
© Developed by CommerceLab